Datum editie 2020 : zaterdag 6 en zondag 7 juni 2020


 

Deelnemende teams 2020

Manchester City - FC Bayern München - Liverpool FC - AFC Ajax- Juventus -
RSC Anderlecht - Schalke'04 - Feyenoord - KRC Genk - PSV Eindhoven -
Royal Antwerp FC - Crossfire Premier - Bohemian SC - Club Brugge -
NAC Breda - Total Soccer Cayman - Brommapojkarna - California SC -
Zenit Sint-Petersburg - SS Lazio - Rood-Wit W - TechnoSelect Talents -
Qualifier 1 - Qualifier 2

Rood-Wit U10 Tournament


Na vijf geslaagde edities in 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019, met in 2019 als winnaar AFC Ajax, organiseren we de 6e editie van het Rood-Wit U10 Tournament op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2020.

Voor deze 6e editie is het deelnemers veld reeds grotendeels rond. Het organisatie comité, de vrijwilligers en alle mensen van het dorp St. Willebrord tellen de dagen af om dit unieke voetbalevenement te starten. Iedereen is welkom en het "Rood-Wit U10 Tournament 2020" zal ervoor zorgen dat het wederom een onvergetelijke ervaring zal worden.

Vanuit Rood-Wit wensen wij de teams alvast veel plezier en succes toe. Tevens nodigen wij iedereen uit om ons toernooi, een voor Nederlands begrip uniek voetbal evenement, te komen bezoeken.

Tot zaterdag 6 en zondag 7 juni 2020 !

Kwalificatietoernooi


Om te bepalen welke 2 amateurteams (U11/U10) worden toegelaten tot het "Rood-Wit U10 Tournament 2020" wordt er op paaszaterdag (zaterdag 11 april 2020) een groots kwalificatietoernooi gehouden voor U11/U10 teams. In totaal wordt er gestreden door 24 teams (in 2 categoriën) om de 2 felbegeerde deelnamebewijzen.

Tevens zal er uit de teams welke zich niet kwalificeren een regionaal talententeam (TechnoSelect Talents) worden geselecteerd, welke ook aan het "Rood-Wit U10 Tournament 2020" zal gaan deelnemen.

Gewijzigde spelregels 8 x 8


Vanaf het vorig seizoen zijn de spelregels voor de spelvorm 8 tegen 8 door de KNVB op een groot aantal punten gewijzigd. Voor dit toernooi worden de spelregels volgens de KNVB reglementen aangehouden. Let daarom dus op de spelregels zoals benoemd in het toernooireglement !
KLIK HIER

Volg ons:

Het goede doel voor de 2020 editie

Wooninitiatief 'Het Eikenblad' te St. Willebrord

Voorwoord hoofdsponsor MVOI


Ik ben Dave Heeren, samen met mijn collega Jos Evers mag ik leiding geven aan het mooie bedrijf MVOI. Samen met 140 medewerkers en een aantal vaste onderaannemers en ingehuurde krachten richten wij ons op het realiseren van voornamelijk ondergrondse infrastructuur. Door de veelzijdigheid van MVOI werken wij in Nederland in bijna alle regio’s op projecten binnen elke gebied in deze sector. Wij verzorgen de aanleg, renovatie en verwijdering van kabels en leidingen voor gas, water, elektra en warmte voor zowel transport- als distributie oftewel van de producent tot de eindverbruiker. Vanwege groei zoeken wij constant nieuwe medewerkers. Wij bieden goede voorwaarden, uitdagende projecten en carrière mogelijkheden binnen een organisatie waar iedereen elkaar nog kent.

De kans die Rood-Wit jonge spelers in de regio biedt, om sportiviteit en plezier met andere ploegen te delen, en de kans zich in het hoofdtoernooi te kunnen meten met grote ploegen, toch de droom van elke jonge voetballer, ondersteunen wij van harte. Wij bieden jonge medewerkers ook graag een kans om zich te ontwikkelen door samen met ons een groeiplan op te stellen om zo hun en onze ambities waar te maken. Na vorig jaar al betrokken geweest te zijn bij het U10 Tournament hebben wij besloten dit jaar als Hoofdsponsor op te treden. Het enthousiasme van de mensen bij Rood-Wit werkt aanstekelijk, daar dragen wij graag een steentje aan bij. Wij wensen spelers, ouders, supporters en alle vrijwilligers een sportief en succesvol toernooi toe!


 
 
Top sponsors
 
Top sponsors
 
Top sponsors
Terug naar boven