Datum : zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018

Rood-Wit U10 Tournament


Na geslaagde edities in 2015, 2016 en 2017 organiseren we de 4e editie van het Rood-Wit Internationaal U10 Tournament op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018.

Voor deze 4e editie hebben diverse clubs hun deelname al bevestigd. Het organisatie comité, de vrijwilligers en alle mensen van het dorp St. Willebrord tellen de dagen af om dit unieke voetbalevenement te starten. Iedereen is welkom en het "Rood-Wit International U10 Tournament" zal ervoor zorgen dat het wederom een onvergetelijke ervaring zal worden.

Vanuit Rood-Wit wensen wij de teams alvast veel plezier en succes toe. Tevens nodigen wij iedereen uit om ons toernooi, een voor Nederlands begrip uniek voetbal evenement, te komen bezoeken.

Tot zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 !

Kwalificatietoernooi


Verder zal Rood-Wit een droom in vervulling laten gaan voor jeugdige voetballers van sommige amateurclubs. Middels een kwalificatietoernooi met 30 ploegen, verdeeld over drie categoriën qua sterkte, worden er drie amateurverenigingen, naast Rood-Wit W zelf, toegevoegd aan het toernooi. Het kwalificatietoernooi vindt plaats op zaterdag 31 maart 2018 (Paaszaterdag).

Voor meer informatie aangaande het kwalificatietoernooi zie hier

Tot zaterdag 31 maart 2018 !
 

Entreeprijzen


De toegangsprijs voor het toernooi is € 6,00 (incl. programmaboek & lot voor loterij). Een passe partout voor de twee dagen is € 10,00 (incl. programmaboek & lot voor loterij). Kinderen t/m 12 jaar en 65+ hebben gratis toegang. Tevens is het programmaboek voor € 3,00 los te verkrijgen aan de kassa en een lot voor de loterij voor € 1,00.
 

Promo U10 Tournament 2017

 

Deelnemende teams 2018


Paris Saint-Germain (FRA) - PSV Eindhoven (NLD) - NAC Breda (NLD) - Tottenham Hotspur (ENG) -
Leicester City (ENG) - West Ham United (ENG) - RSC Anderlecht (BEL) - Club Brugge (BEL) -
KRC Genk (BEL) - Northern Ireland (NIE) - Next Gen USA (USA) - Crossfire Premier (USA) -
RB Leipzig (DEU) - Excelsior Rotterdam (NLD) - Zulte-Waregem (BEL) - Juventus (ITA) -
ADO den Haag (NLD) - Beşiktaş JK (TUR) - Atlético Madrid (ESP) - Team 20 -
Rood-Wit W (NLD) - Qualifier 1 (NLD) - Qualifier 2 (NLD) - Qualifier 3 (NLD)
 
Hoofdsponsor
Diamond sponsors
Terug naar boven