Rood-Wit International U10 Tournament 2016

Rood-Wit International U10 Tournament 2017 (3e editie): 27 en 28 mei 2017


 
Voetbalvereniging Rood-Wit organiseert in mei 2016 het “Rood-Wit International U10 Tournament”

Na een geslaagde 1e editie in 2015 met een fantastische finale tussen Club Brugge vs Ajax, organiseren we de 2e editie van de Rood-Wit Internationaal U10 Tournament op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016.

Voor deze 2e editie hebben clubs als Paris Saint-Germain, Chelsea FC, Juventus, Bayer Leverkusen, Ajax Amsterdam en 2015 kampioen Club Brugge al bevestigd. Vorig jaar was het Rood-Wit Internationaal U10 Touranment een dag toernooi met 16 teams. In 2016 zal het toernooi worden uitgebreid tot 24 teams en worden gehouden over 2 dagen. Het organisatie comité, de vrijwilligers en alle mensen van het dorp St. Willebrord tellen de dagen af om dit unieke voetbalevenement te starten. Iedereen is welkom en het "Rood-Wit International U10 Tournament" zal ervoor zorgen dat het zal een onvergetelijke ervaring zal worden.

 

Hoofdsponsor

Diamond sponsors

Verder zal Rood-Wit een droom in vervulling laten gaan voor verschillende jeugdige voetballers uit het zuiden van het land. Middels een kwalificatie toernooi met 24 ploegen worden er, naast Rood-Wit zelf, drie amateurverenigingen toegevoegd aan het toernooi. Het kwalificatie toernooi vindt plaats op maandag 28 maart (2e Paasdag).

Ondertussen heeft dit kwalificatietoernooi reeds plaatgevonden en hebben RKVV Roosendaal, VV Hoeven en Seolto Zevenbergen zich gekwalificeerd.

Vanuit Rood-Wit wensen wij de teams alvast veel plezier en succes toe. Tevens nodigen wij iedereen uit om ons toernooi, een voor Nederlands begrip uniek voetbal evenement, te komen bezoeken.
De toegangsprijs voor het toernooi is € 6,00 (incl. programmaboek & lot voor loterij). Een passe partout voor de twee dagen is € 10,00 (incl. programmaboek & lot voor loterij). Kinderen t/m 12 jaar en 65+ hebben gratis toegang. Tevens is het programmaboek voor € 3,00 los te verkrijgen aan de kassa en een lot voor de loterij voor € 1,00.
 
*** Tot zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016 ***

Promo U10 Tournament 2016

Deelnemende teams 2016
Chelsea FC - Juventus - Paris Saint-Germain - AJAX Amsterdam - PSV Eindhoven -
Bayer 04 Leverkusen - Borussia Mönchengladbach - ​RSC Anderlecht - Club Brugge - Norwich City -
West Ham United KRC Genk - Royal Antwerp FC - Sparta Rotterdam - ADO Den Haag - Willem II -
IF Brommapojkarna (Zweden) - Ilves (Finland) -  Noord Ierland - Excelsior Rotterdam -
Rood-Wit W - RKVV Roosendaal - VV Hoeven - Seolto Zevenbergen
Terug naar boven